Ajuntament de Calvià

Us convoc a la sessió ordinària del Ple de l’Ajuntament de Calvià, que tindrà lloc el proper divendres, 22 de març a les 10:00 hores a la sala de sessions de la Casa Consistorial. 

Si a l’hora indicada per a l’inici de la sessió no hi ha el nombre de membres requerit, la sessió es farà, en segona convocatòria, dos dies després de l’assenyalada per a la primera. 

Els expedients i antecedents corresponents als assumptes inclosos a l’ordre del dia, són a la Secretaria Municipal a disposició dels membres de la Corporació. 

ORDRE DEL DIA

1. Lectura i aprovació de l’esborrany de l’acta corresponent a la sessió ordinària de dia 26.02.24. 

2. Proposta per aprovar acatar i complir les resolucions judicials fermes dictades per diferents òrgans judicials en el període entre el 9 de febrer i el 5 de març de 2024. 

3. Proposta per agrair els serveis prestats pel Sr. Francisco José Suarez Garay a aquesta Corporació. 4. Proposta per agrair els serveis prestats per la Sra. María Luisa Cáliz Rivera a aquesta Corporació. 5. Proposta per agrair els serveis prestats per la Sra. Catalina Ribas Fernández a aquesta Corporació. 6. Proposta per agrair els serveis prestats pel Sr.Juan Pinel García a aquesta Corporació. 

7. Proposta per aprovar ratificar l’adenda de data 23.02.24 de modificació a l’encomana a la Fábrica Nacional de Moneda y Timbre- Real Casa de la Moneda, l’execució d’activitats de carácter material i tècnic amb la finalitat d’extendre dels serveis públics electrònics. 

8. Proposta per aprovar la declaració d’interés turístic local d’esdeveniments organitzats en el municipi de Calvià durant el 2024. 

9. Proposta per aprovar sol·licitar a la Direcció General de Recursos Hídrics una indemnització pels costos de conservació, manteniment i explotació del servei de depuració d’aigües residuals per a l’any 2025.  

10. Proposta per aprovar inicialment el Reglament de la mesa de coordinació intersectorial de Calvià de l’estratègia de promoció de la salut i prevenció del sistema nacional de Salut. 

11. Proposta per aprovar la modificació de les bases del Pressupost corresponent a l’exercici 2024. 12. Proposta per aprovar la modificació del Catàleg de llocs de treball de l’Ajuntament de Calvià. 

13. Proposta per aprovar la declaració de lesivitat de l’oferta d’ocupació pública per a l’estabilització d’ocupació temporal de l’any 2022 i de la resolució de data 17.11.22 per la que s’aproven les bases que regulen les convocatòries en relació a una de les places d’enginyer/era industrial. 

14. Proposta per aprovar definitivament el Reglament municipal per a l’ús de les llengües oficials. 

15. Proposta per aprovar la creació de 25 llicències de caràcter temporal d’auto-taxi per a la temporada estival de l’any 2024. 

16. Proposta per aprovar ratificar el decret de batlia de data 8 de març de 2024 pel qual es sol·licita participar en la convocatòria pública del Pla Anual d’Impuls del Turisme Sostenible extraordinari per al període 2023.

17. Proposta per aprovar la rectificació de l’inventari municipal de béns totalitzat a 31 de desembre de 2023. 

18. Proposta per aprovar la modificació del Reglament regulador per a l’organització, instal·lació i muntatge dels mercats periòdics i temporals al terme municipal de Calvià. 

19. Proposta per aprovar provisionalment el nom de Gabriel Escarrer Julià, al Passeig marítim de Magaluf. 

20. Proposta per aprovar provisionalment el nom de Plaça de les Palmeres, al parking d’accés de la platja de Cala Blanca de Costa de la Calma.  

21. Proposta per aprovar provisionalment el nom de José Tirado, al Pavelló del IES de Son Ferrer. 

22. Proposta per aprovar provisionalment el nom de Joan Mesquida Ferrando al vial que va des de la plaça de Felip VI fins a l’edifici del Centre Municipals de Serveis de Palmanova. 

23. Declaració institucional amb motiu del dia europeu en record a les víctimes del terrorisme, 11 de març. 

24. Moció presentada pel grup municipal del PSOE per instar al Govern Balear a aconseguir lloguers més assequibles mitjançant la declaració de zones tensionades 

25. Moció presentada pel grup municipal del PSOE relativa a la prevenció i lluita contra la cosmeticorèxia. 

CONTROL DE L’ACTIVITAT MUNICIPAL. 

26. Donar compte dels acords adoptats per la Junta de Govern Local per delegació del Batle i del Plenari durant el mes de febrer. 

27. Donar compte del pla anual de control financer de l’Ajuntament de Calvià. 

28. Donar compte de les resolucions de batlia de modificació de crèdit corresponents al mes de gener. 29. Donar compte dels convenis formalitzats per l’Ajuntament de Calvià corresponents al mes de febrer. 30. Assumptes d’urgència. 

31. Precs i preguntes. 

Calvià, a data de la signatura electrònica 

El Batle, 

Juan Antonio Amengual Guasp 

Destinataris:

Juan Antonio Amengual GuaspNatividad Francés Gárate
María Isabel Bonet SaumJuan Recasens Oliver
Jaime Bujosa ArbonaMarta López Expósito
Juan Thomás QuetglasBorja Martorell Enseñat
Elisa Monserrat MayolAlba Cuenca Cuenca
Francisco Javier Tascón PiñaAlfonso Molina Jiménez
María Dolores Godoy AlcoyMª del Carmen Rojano Pérez
Benito Carlos Ferrer GómezJuan Cuadros Martínez
Esperanza Catalá RibóFrancisca Muñoz Alcaraz
Manuel Mas SánchezJabo Martínez Rodríguez
Juana María Prats VidalBárbara Portells Sabater
Simón Fuentes MackintoshSr. Secretari accidental
María Teresa Tena IturrizagaSr. Interventor accidental
Miguel Ángel Máñez GonzálezTauler d’anuncis